Wednesday, November 08, 2006

Antipasti / Appetizers

Antipasto caldo autunnale / Fall warm appetizer

Asparagi olio e limone / Olive oil and lemon asparagus

Bigne' alle olive e ricotta salata e bigne' al tonno/Olive and ricotta salata puffs and tuna puffs

Bigne' salati / Savory puffs

Bruschette con verdure e tofu grigliati e salsa al mango e tomatillo / Bruschette with grilled veggies and tofu and mango and tomatillo salsa


Cake aux tomates confites/cake with sun-dried tomatoes

Cannelloni d'aubergines aux cepes at au chevre frais / Eggplant cannelloni with mushrooms and goat cheese

Crackers con formaggio,verdure e noci un po' inusuali / Unusual cheese, veggie and nuts crackers

Crostini con le fave / Crostini with pureed fava beans


Fagottini al formaggio con miele e noci / Cheese fagottini with honey and walnuts

Fiore saporito / Tasty flower

Frittata di pasta / Pasta omelette

Gonfiotti al formaggio / Fluffy cheesy appetizer

Insalata caprese/Caprese salad

Insalata di zucca-spaghetti nella zucca / Spaghetti squash salad in the squash


Insalata russa / Russian salad


Melanzane con mozzarella / Eggplants with mozzarella

Polpettine di fagioli di soia / Edamame patties


Quesadillas con papaya e brie / Papaya and brie quesadillas

Rotolo di tonno / Tuna Roll

Salade de melon vert aux crevettes / Melon salad with shrimp

Salsina di formaggio e yogurt / Cheese and yogurt dip


Salsina di melograno e noci / Walnut pomegranate dip


Spiedini di frutta e formaggio / Cheese and fruit skewers

Tacchino tonnato / tuned turkey

Tomini e acciughe al verde / Cheese and anchovies with parseley and oil

Torta salata con zucchine / Savory cake with zucchini

Tortine con asparagi e feta / Asparagus and feta cheese tartelettes

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